fredag 16. mars 2012

Ser ikke skogen for bare trær....

Her følger vi ikke trender men smak....
Største storesøster elsker skogen bak huset vårt.
Nå har hun den på veggen.
Har nesten lyst til å bytte rom....

Det blir så innmari fint....

Men det tar lenger tid enn ventet.....

Men nå må jeg legge meg snart........
Har du tapetsert med fototapet noen gang?

13 kommentarer:

 1. Utrolig lekkert!
  Ønsker deg en fin helg
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Fin helg til deg også! Blir så stilig... Tenk å sove i skogen hver natt.

   Slett
 2. Så fint det blir:) Samboer ønsker fototapet på rommet til misnten, men jeg er ikke helt sikker på om det passer der oppe. Men det er jo super fint da, og særlig smart at man helt kan velge motiv selv:)
  Jeg var innom bloggen din onsdag kveld, men som jeg sa... alltid dårlig tid, så jeg rakk ikke legge igjen noen ord. Jeg har linket til bloggen din i dagens/kveldens innlegg http://lindashagedrommer.blogspot.com/2012/03/det-kom-en-invitasjon.html
  Jeg kommer abosolut til å følge med bloggen din, for her var det masse inspirasjon:) Ha en masse god helg:) Klem

  SvarSlett
 3. Takk oh takk for gode ord... Blir spennende å se tapet på skapene også. Før ville jeg blogge mye før og etter.... Men med dårlig bekken og lystige barn, blir det mye halvferdig. Så jeg fant ut at det bare er å slenge det på nett. Ferdigbildene får komme når de kommer;o) Gleder meg stort til at utekjøkkenbenken skal gjøres ferdig. Lettere å steke vafler når jernet kan stå på den. Kanskje vi sees på Skeidar i morgen.

  SvarSlett
 4. Kjempefint med denne tapeten!
  Vi har akkurat kjøpt hus og jeg drømmer om trær på soverommet vårt. Har dere tatt dette bildet selv, eller?
  Utrolig flott uansett! Tenker at storesøster blir fornøyd :)

  Fin hælg!
  Siw

  SvarSlett
  Svar
  1. Har blitt lei skogtapeten til Cole and son (?) Men denne er jo bare vakker. Vår datter er bare så glad i trær. Hun har gitt oss så mye pepper hver gang et tre har måtte vike i hagen. Virkelig. Så det måtte jo bare bli skog på det nye rommet hennes. Tapeten kom i 8 deler;o)

   Slett
 5. Ha-ha, er det kommet på mote igjen? Jeg vokste opp på et rom med skogtapet, kjøpebilde med svarte kontraster av trær mot gylden solnedgang. Jeg har aldri blitt lei av å lete etter smådetaljer iblant tretoppene! : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet ikke om det er på mote akkurat, men det er å finne i butikken. Setter igang i dag med resten. Men jaggu tar det tid! Er man glad i naturen så er man glad i naturen!

   Slett
 6. Det ble jo bare helt knall :)

  SvarSlett
 7. Har jobbet med det i to dager. Nå har jeg bare igjen frontene på garderobesengen hennes. De skal også få trær! Ting tar tid når helsa er trekantet;o) Hvordan går det hos dere? Dere driver jo også og bor dere inn.

  SvarSlett
  Svar
  1. kommer seg nå etterhvert.. har ikke tatt så massssse bilder.. kommer kommer..

   Slett
 8. Stilig fototapet, min søster har et liknende :) Vi har planer om å bestille lerret med bilde av et gammelt, værbitt bjørketre på familiegården. Ellers takk for sist, det var veldig koselig å treffe deg onsdag :) Her fløy uken og jobb, barn og huslige sysler har slukt all energi, puh. Men, jeg skal ikke klage for nå må jeg bare holde ut i to og en halv uke til før det er ferie ;) Fortsatt god helg!! Klemmer

  SvarSlett
 9. Har aldri tapetisert med fototapet før,
  men syns det er utrolig stilig!!! Likte
  denne her veldig godt - dekorativt ღ
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag og
  helg, klem fra Mette

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til en liten kommentar!