torsdag 30. juni 2011

Ineriørblogging?

Det skal komme både interiør og eksteriørblogging her etterhvert. Men jeg vil begynne med begynnelsen. For å få til det må jeg finne salgsoppgaven fra 1994 og den er godt arkivert. Når den kommer til rette, blir det masse før og etter bilder.

Huset vårt er en gammel båtbyggerbu, dvs at en gård ved siden av hadde det som hus for båtbyggingen sin (ikke en spesielt stor båt). Så har det blitt meg fortalt at når barna flyttet ut, fikk de bo i forskjellige bygg på gården og tomten delt. Den familien som flyttet hit, registrerte eiendommen som Fjellstua (den ligger på ett fjell) og bygget på i tre omganger. Vi har 2,4 mål selveid tomt rett i skogkanten. To naboer rett på og jordet med masse dyreliv på siste siden av huset.

Bildet under er av hva vi driver med akkurat nå. Full restaurering av boden/utedoen som holdt på å ramle ned i fjor. Min samboer stresser litt for å få det beboelig til familie kommer på besøk om ca 2 uker. Vi kommer til å sette inn senger, skap og gardiner og gjøre det så koselig vi kan.

Blir ikke ferdig, men regner med at plasting er gjort. Bedre enn å bo i telt!


1 kommentar:

  1. No worries. Snart er det ferdig gipset og da er det bare et tonn med sparkel som må for å så pusses bort igjen.

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til en liten kommentar!