mandag 27. juni 2011

CD-brukere feinschmecker i 2020?

Jeg, gammeldags? Jaja, eller bare en med musikkinteresse. 

For av hvilken grunn kan mann utvise CD samlingen til garasjen, på ett annet sted i garasjen enn coverene. Ja for man så det som en utvikling når alle cd`r skulle bo i mapper. Gjerne 500 sammen. Coverene var bare i veien og sterioanlegg trenger man jo ikke. For alt er jo nå koblet sammen......... Pc til tv, tv til playstation, høytalere til pc, pc til pc, kamera til playstation og webcam til pc....... Men hvor er anlegget? Jo det er forvist til anekset. Med ødelagt cd spiller står den der, forhåndsinnstilt på p3.

Jeg er ingen motstander av utvikling fordi jeg elsker musikkfiler. Filer på pc, mobil, mp3-spillere, filer på spotify osv... Kjekt som bakrunnsfyll og vanskelig å navigere i med følelser.

Men hva med sånne som meg! Sånne som liker å la øynene vandre langs cd-hyllen, vandre til de finner en glemt skatt. En så glemt skatt att den aldri ville bli funnet tilfeldig på spotify. Lukke opp coveret og kikke litt på bildene. Kanskje lese teksten til sangen mens tonene triller ut av høytaleren. Slike skikkelige høytalere i tre! Er vi bare gammeldagse og motstandere av utviklingen?

Tenk så vanskelig vinylelskerene har hatt det de siste årene. De som har holdt fast på platene sine. Stakkars, de vet jo ikke bedre.
Eller vet de det? For nå i 2011 er de faktisk steget i gradene til ekte feinschmeckere.

Så når vil jeg som cd-elsker bli feinschmecker? 
2020?
Plagsomt! Har du mange umerkede cd-plater?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til en liten kommentar!