mandag 2. januar 2012

Smykkelek...........

Rar snurredings tredd på en kulelenke......

Smaker godt........

Synes lillegutt.........

Der han sitter.......

På fanget til mor.........

Mens mamma knipser bilder......

Med mobilen sin..........

Men plutselig vil hun ha det tilbake.....

Og det er ikke gøy.....

Så mamma gir opp......

Men fortsetter å ta bilder......

3 kommentarer:

 1. He he så fin gutt , smykke og bildeserie .
  Det var lett å kjenne igjen den sitvasjonen der.
  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. Her får kvaliteten vike for godt innhold. Jeg er veldig heldig og har kameraglade barn, bare synd de er så raske!

  SvarSlett
 3. Heisann ;)
  Betonggulvet i gangen vår var det et firma i oslo/alnabru som heter multigulv som la. vanligvis legger de ikke på små flater, men de tok hele kjelleren vår samtidig. Men det er jo verdt å spørre, kanskje de har oppdrag i nærheten av der du bor også. Prismessig så tror jeg de var ganske gunstige!

  Vi la sort betong, som så helt nydelig ut nylagt, men betong finnes jo i mange farger. det skejdde jo en kjemisk reaksjon pga trekk når betongen skulle tørke, så resultatet ble ikke helt perfekt.
  I utgangspunktet skulle vi legge betongvoks på når det var tørt (det har vi gjort i hele kjelleren, der vi har grå betong og det ville jeg nok heller hatt i en yttergang for det blir ikke så glatt. men man kan ha varmekabler under epoksy også ja, og det er fiiint!

  du bør vente til det ikke er noe pussestøv eller lignende i lufta før det skal legges epoksy, for det er lett å få nupper i epoksyen om det faller ned ting på den. hvis du skal legge epoksy med farge i skal man legge epoksyprimer under for å unngå at luftbobler kommer opp.

  vi måtte legge to lag blank epoksy på vårt gulv for det kom luftbobler opp på første strøket. betong er ikke lufttett, så du er ikke garantert at det ikke blir luftbobler. å det vil man jo ikke ha ;)
  Alt i alt, så er epoksy et litt vanskelig material om man skal ha det helt perfekt. Men lykke til! ;) Betong-voks er også vedig pent, blir en matt, og glatt overflate som er lett å renholde!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til en liten kommentar!